Haveredskaber forhandles: find et bredt sortiment lige her

​Står du og mangler nogle særlige haveredskaber, så du kan komme godt i mål med en opgave? Det kan fx være en ny skovl eller græstrimmer? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Høng Handelscenter ApS forhandler vi mange forskellige former for værktøj og redskaber til hus og have. Vi garanterer høj kvalitet hver gang, uanset hvilket produkt du køber.

Vores forretning er beliggende i Høng, hvor vi typisk servicerer kunder fra lokalområdet. Vi byder naturligvis også velkommen til kunder fra Slagelse, Kalundborg og resten af landet. Butikken er placeret i udkanten af byen og har facade ud til vejen, således at den er nem at få øje på for enhver, der kører forbi.

Vores butik har eksisteret i mere end 20 år, og derfor har vi altså meget erfaring i branchen. Vores udvalg af haveredskaber dækker mange forskellige behov, så du bør ikke tøve med at kigge forbi os, hvis du er på udkig efter fx en ny havesaks, græstrimmer eller olie til din græsslåmaskine. Vi har det hele til en fornuftig pris.

Haveredskaber af høj kvalitet til fornuftige priser

Vi forhandler et stort sortiment af forskellige haveredskaber og bl.a. fra det anerkendte mærke Fiskars.

Det kan godt betale sig at investere i haveredskaber af høj kvalitet. Denne høje kvalitet sikrer nemlig et godt produkt med en lang levetid, samt et produkt som lever op til dét, det lover. Du kan derved opnå bedre resultater med de rette redskaber ved hånden, og derfor bør du aldrig gå på kompromis med kvaliteten af dine haveredskaber.

Haveredskaber til mange forskellige behov

Uanset om du er på udkig efter nyt værktøj eller haveredskaber, så finder du det her i vores butik. Vi har sammensat vores sortiment, så det kan opfylde mange forskellige behov og ønsker. Hvad end du skal løse en simpel eller mere kompliceret opgave, så har vi med stor sandsynlighed lige dét redskab, du er på udkig efter. 

Vi forhandler desuden en række tilbehør til redskaberne samt forskellige former for olie og miljø benzin. Tøv derfor aldrig med at kigge forbi vores forretning. Iblandt vores sortiment af haveredskaber kan du bl.a. finde:​

  • ​River
  • ​Skovle
  • ​Spader
  • ​Tændrør​
  • ​Trillebører
  • ​Græstrimmere
  • ​Hakke- og klipperedskaber​

Hvis du står og mangler en ny græstrimmer eller tændrør til din motoriserede græsslåmaskine, så kig forbi vores forretning.

Få professionel vejledning og rådgivning her hos os

Vi har mere end 20 års erfaring inden for salg af redskaber til hus og have, og derfor har vi en bred viden på området. Det betyder, at vi altid står klar med professionel vejledning og rådgivning, så du kan finde lige netop det produkt, som passer bedst til dine behov. Du må derfor aldrig være tilbageholdende med at spørge os om hjælp.

Alle ansatte i vores forretning er dygtige og passionerede i branchen, og det er din garanti for en professionel, god og personlig service. Hos os er der god tid til hver enkelt kunde, og vi sørger altid for at have en god og tæt dialog, hvor vi snakker om lige netop dine behov.

Hvis ikke vi har det produkt, som du leder efter, så gør vi altid vores bedste for at få det hjem til dig. Vi har mange gode samarbejdspartnere at trække på, og derfor kan vi tilbyde mange forskellige former for redskaber og værktøj.

Kontakt os for flere oplysninger

Ønsker du at tjekke vores udvalg af haveredskaber ud, så er du til hver en tid velkommen til at kigge forbi vores butik. Her vil du blive mødt af glade og dygtige medarbejdere, som står klar til at give dig en så god service som muligt. Hos os finder du et bredt udvalg af kvalitetsredskaber.

Du kan besøge vores forretning på adressen:

Slagelsevej 59, 4270 Høng

Hvis ikke du befinder dig i nærheden, men kunne tænke dig flere oplysninger, så er du også altid velkommen til at kontakte os.

Du kan få fat i os på tlf. 58 85 13 08 eller sende en e-mail til jette@juulvalentin.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det redskab, du leder efter.​

Ring os op​

​Send os en mail

Firmainfo

Høng Handelscenter ApS

CVR: 35521232

Åbningstider

​Mandag - Fredag: 9.00 - 17.00

Lørdag: 9.00 - 14.00

Søndag: Lukket