Træpiller med en god brændværdi fås lige her

​Er du på udkig efter træpiller med en god brændværdi? Så er du kommet til det helt rette sted. Har du også brug for træbriketter af høj kvalitet, er vi også leveringsdygtige.

Vores forretning er centralt placeret i Høng, og derfor kommer vores kunder typisk fra lokalområdet. Vi servicerer også ofte kunder fra Slagelse, Kalundborg og omegn. Selve butikken ligger i udkanten af byen med facade ud til vejen, og derfor er vi nemme at få øje på for vores kunder.

Hos os kan du købe træpiller af mærket Møllerens i enten 6 eller 8 millimeter, afhængig af lige netop dine behov. Når du køber træpiller her hos os, er du garanteret en høj kvalitet og en god brændværdi hver gang.

Vi forhandler træpiller samt mange andre varer

Vores butik har eksisteret i mere end 20 år, hvor vi har serviceret landmænd, hesteejere, haveentusiaster, lystfiskere og familier med kæledyr med mange forskellige ting. Alle kunder er med andre ord velkomne i vores butik, og du bør derfor ikke tøve med at kigge forbi.

Vi har meget erfaring i branchen, og er derfor i stand til at imødekomme mange forskellige ønsker og behov. Uanset om du skal i haven eller leder efter træpiller til dit pillefyr, så finder du de rette produkter her hos os. 

Vi fører mange forskellige varer inden for hus og have, bl.a søm og skruer, vvs artikler, små el-artikler, gødning og haveredskaber. Vores dygtige og imødekommende personale står altid klar med professionel hjælp og rådgivning, så du kan blive vejledt mod det bedste produkt til dine behov. Du kan med andre ord trygt kigge forbi vores forretning, hvis du står og mangler et eller andet inden for hus og have.

Kontakt os for at høre nærmere

Hvis du er på udkig efter træpiller af høj kvalitet, så tøv ikke med at kigge forbi vores forretning. Vi forhandler derudover også mange andre produkter i vores sortiment, så der er noget for enhver smag og ethvert behov.

Hos os finder du altid professionelt og smilende personale, som står klar med den rette hjælp til dig. Vi har en stor passion for branchen og nyder at hjælpe alle kunder med at finde det rette produkt.

Kig forbi vores butik på adressen: Slagelsevej 59, 4270 Høng

Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 58 85 13 08 eller sende en e-mail til jette@juulvalentin.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Ring os op​

​Send os en mail

Firmainfo

Høng Handelscenter ApS

CVR: 35521232

Åbningstider

​Mandag - Fredag: 9.00 - 17.00

Lørdag: 9.00 - 14.00

Søndag: Lukket