Hundefoder af høj kvalitet sælges til lave priser

Leder du efter hundefoder af høj kvalitet, til en fornuftig pris? Så er du kommet til det rette sted. Her hos Høng Handelscenter ApS forhandles kvalitetsfoder til hunde og mange andre dyr. Vores forretning er beliggende i Høng, hvorfra vi især servicerer kunder fra lokalområdet samt Slagelse, Kalundborg og omegn.

Vores forretning har eksisteret i mere end 20 år, og derfor har vi en stor erfaring i branchen inden for dyrefoder og diverse redskaber til hus og have. Sortimentet af dyrefoder i vores butik er nøje udvalgt, så vores kunder er sikret en så høj kvalitet som muligt til en fordelagtig pris. Meget af foderet er dansk produceret.

Tøv aldrig med at kigge forbi vores forretning, hvis du er på udkig efter godt og nærende hundefoder. Butikken ligger i udkanten af byen og har facade ud mod vejen således den er nem at få øje på.

Vi forhandler hundefoder til alle størrelser og racer

Uanset om du har en hund, en kat eller kanin, så er det vigtigt, at dyret får den rette kost. Dette sikres gennem godt og sundt foder af høj kvalitet, hvilket fås lige her hos os. Der findes mange forskellige slags hundefoder på markedet, men det kan altså godt betale sig at investere i godt kvalitetsfoder, hvis du vil sikre dig, at din hunds helbred og kost er optimalt.

Vi fører forskellige blandinger samt kornfrit og allergivenligt foder, og derfor kan vi indfri mange forskellige behov. Vi har hundefoder til alle racer og størrelser, og vi kan derfor servicere alle hundeejere i vores forretning med sundt kvalitetsfoder.

Når du køber hundefoder hos os, er du sikker på, at din hund får nærende og sundt foder med masser af smag. Foderet kommer i tætlukkede poser i varierende mængder, afhængig af dine ønsker.​

Vi forhandler desuden foder til mange andre dyr bl.a:

  • ​Heste
  • ​Får
  • ​Køer​
  • ​Grise
  • ​Egern
  • ​Vildtfugle​

​Få kompetent vejledning og rådgivning i butikken

Vores team består af dygtige og smilende fagpersoner, som alle har en meget bred erfaring inden for dyrefoder. Derfor er vi i stand til at tilbyde professionel vejledning og rådgivning i butikken, så du kan få lige det foder, som din hund har brug for.

Vi vægter personlig service højt, og derfor sætter vi altid god tid af til hver enkelt kunde, hvor vi kan tale om de individuelle behov og ønsker. Dette betyder, at du er sikker på at komme hjem med foder, som din hund bliver glad for.

Vi har kompetencerne til at hjælpe, uanset om du lige har fået en hundehvalp, om du har en gammel jagthund eller om din hund er allergisk over for særlige råvarer. Derfor kan du trygt handle her i vores forretning.

Kontakt os for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om vores udvalg af hundefoder eller tørfoder til andre dyr, så er du altid velkommen til enten at kigge forbi butikken eller kontakte os på anden vis. Vi står klar til at hjælpe alle slags kunder med lige netop dét, som de har brug for. Derfor bør du med andre ord aldrig holde dig tilbage med at besøge vores forretning eller spørge om hjælp hos os.

Du kan besøge vores butik på adressen:

Slagelsevej 59, 4270 Høng

Hvis ikke du befinder dig i nærheden, men kunne tænke dig at høre mere, så er du også altid velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe på til os på tlf. 58 85 13 08 eller sende en e-mail til jette@juulvalentin.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Ring os op​

​Send os en mail

Firmainfo

Høng Handelscenter ApS

CVR: 35521232

Åbningstider

​Mandag - Fredag: 9.00 - 17.00

Lørdag: 9.00 - 14.00

Søndag: Lukket